Ben jij een gretige leerling die graag aan de slag gaat als montagemedewerker?

  • Kootwijkerbroek
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de € 2000,- en € 3000,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO Metaal en op basis van jouw werkervaring
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • Reiskostenvergoeding, pensioensregeling en een kerstbonus
  • Goede begeleiding op de werkvloer en ruime ontwikkelingsmogelijkheden zoals een lascursus of speciaal rijbewijs
  • Een toffe baan waarbij de reistijd naar klant wordt doorbetaald
  • Veel uitjes en gezelligheid, zoals karten, kleiduifschieten en zelfs een weekend skiën!

Ons verlanglijstje

  • Op dit moment volg jij een technische opleiding
  • Werken op hoogte is voor jou geen probleem
  • Jij bent leergierig en hebt affiniteit met techniek

Enthousiast, veelzijdig en snel, dat zijn wij: Ploeg Montage! We zijn gevestigd in Kootwijkerbroek en zijn gespecialiseerd in staalconstructies, betonelementen, trappen, hekwerken en demontage van staalconstructies. Dag in dag uit verzorgen wij met behulp van kwalitatief materiaal en flexibiliteit bijzondere projecten met name in Midden-Nederland. Ofwel wij maken machtig mooie staalconstructies, op maat!

Deze toffe projecten realiseren we met een kleine en hechte groep van ongeveer 20 gemotiveerde collega’s. Naast hard werken zijn er volop mogelijkheden om door te groeien, afhankelijk van jouw ambities. Alles wat jij nodig hebt om je werk goed te doen, is aanwezig en anders fixen we het. Het is altijd gezellig en we ouwehoeren wat af. Zo drinken we samen een biertje, vieren we een verjaardag en gaan we een weekend skiën!

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

05.45
Oef, wat is het vroeg. Met de slaap nog een beetje in de ogen, loop je de zaak op richting de koffiezetautomaat. Met het nieuws op de achtergrond, vul je een thermoskan. Jij bent klaar voor de dag!
06.00
Op naar Harderwijk waar jullie bezig zijn met de bouw van een flinke hal. In de bus dommel je nog wat weg en scrol je door het nieuws. Je bent benieuwd wat deze dag je gaat brengen!
07.00
Wanneer jullie op de bouw zijn aangekomen, zorg je ervoor dat de machines en de materialen op de juiste plek komen te liggen. Een goede voorbereiding is het halve werk. En dan, tijd om de planning van de dag door te nemen.
07.45
Aan de slag! Jij begint in de lucht met het op zijn plek leggen van de elementen in de staalconstructie. Geen makkelijke klus! Gelukkig krijg je goede aanwijzingen van je directe collega.
10.15
Even opwarmen met een bak koffie in de bouwkeet. Het is koud buiten, dus die warme koffie is meer dan welkom. Jouw collega heeft nog een lekkere traktatie meegenomen voor zijn verjaardag. Ook die gaat er wel in!
10.45
Weer aan de slag! Nu niet in de lucht maar op de vloer. De betonelementen voor de vloer moeten gelegd worden. Dat heb je nog niet eerder gedaan, dus dat komt als een welkome verrassing. Uiteraard let je goed op en volg je de instructies van jouw collega.
12.30
Lunchpauze! Je collega is op pad gegaan om belegde broodjes te halen. Dat gaat er wel in! In de bouwkeet is het zoals altijd weer berengezellig en er wordt wat af gelachen.
13.00
De pauze zit erop, dus loop je weer richting de hal. Tof dat jij hieraan mee mag werken. Van een lege vlakte naar een mega hal in slechts een aantal weken.
15.00
Het monteren van de trappen is in volle gang. Ook dat is nieuw voor jou, dus kijk je mee over de schouder van jouw ervaren collega’s. Hopelijk kan jij dit in de nabije toekomst ook zelf!
15.30
De dag zit er weer op en het is tijd om naar huis te gaan. Je hebt veel nieuwe dingen gezien en geleerd. Tof! Op de zaak drink je nog even een biertje met je collega’s. Altijd gezellig om de dagen samen af te sluiten!

Tijd voor een bakkie

Als leerling aan de slag in een omgeving met volop ontwikkelingsmogelijkheden, begeleiding van ervaren collega’s en veel gezelligheid. Pak jij deze mooie kans om een succesvol montagemedewerker te worden? Stuur ons je sollicitatie toe via het onderstaande formulier of nog sneller, stuur ons eenvoudig een WhatsApp bericht en wie weet werk jij binnenkort mee aan één van onze toffe projecten.

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Dennis van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Dennis een WhatsApp op 06 30 39 58 53 of mail naar info@ploeg-montage.nl.