Toffe projecten aansturen als Meewerkend Voorman

  • Kootwijkerbroek
  • Fulltime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de €2750,- en €3750,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO Metaal en op basis van jouw werkervaring
  • Reiskostenvergoeding, pensioensregeling en een kerstbonus
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • Jouw reistijd naar klant wordt doorbetaald
  • Ontwikkelingsmogelijkheden zoals een lascursus of het behalen van een speciaal rijbewijs
  • We gaan er graag op uit! Kortgeleden zijn we wezen karten, kleiduifschieten en skiën!

Ons verlanglijstje

  • Jij hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie opgedaan
  • Een technische opleiding is mooi meegenomen

Enthousiast, veelzijdig en snel, dat zijn wij: Ploeg Montage! We zijn gevestigd in Kootwijkerbroek en zijn gespecialiseerd in staalconstructies, betonelementen, trappen, hekwerken en demontage van staalconstructies. Dag in dag uit verzorgen wij met behulp van flexibiliteit en kwalitatief materiaal, bijzondere projecten met name in Midden-Nederland. Ofwel wij maken machtig mooie staalconstructies, op maat!

Deze toffe projecten realiseren we met een kleine en hechte groep van ongeveer 20 gemotiveerde collega’s. Naast hard werken zijn er volop mogelijkheden om door te groeien, afhankelijk van jouw ambities. Alles wat jij nodig hebt om je werk goed te doen, is aanwezig en anders fixen we het. Het is altijd gezellig en we ouwehoeren wat af. Zo drinken we samen een biertje, vieren we een verjaardag of gaan we een weekend skiën!

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

05.45
Op de zaak aangekomen, drink je eerst een bak koffie. Vervolgens laad je met jouw collega’s de bus. Met een koffie in het vuistje start je de bus, op naar Schiphol!
07.30
Aangekomen op de bouwplaats neem je de planning door met alle collega’s. Je zorgt ervoor dat iedereen zijn taken kent en dat er efficiënt gewerkt wordt. De klus betreft een nieuwe distributiehal. Het project duurt al een aantal weken en het einde is in zicht!
08.00
Je bent meewerkend voorman. Dus naast leidinggeven werk je zelf ook mee aan de klus. Eerst zorg je ervoor dat iedereen is opgestart en daarna ga je zelf ook de hoogte in om de staalconstructie af te monteren.
10.00
Koffiepauze! De mok is net leeg als je telefoon gaat. Het is een leverancier die het terrein op rijdt met betonelementen voor de vloer van de hal. Je kijkt op de bouwtekeningen en geeft gedetailleerde aanwijzingen waar de elementen geplaatst moeten worden.
10.30
Terwijl jouw collega’s druk bezig zijn met het monteren van de losse staalelementen, spar jij met de projectleider op de bouw over het plaatsen van de betonelementen. Daarna klim je de kraan weer in voor de laatste werkzaamheden aan de staalconstructie.
12.30
De staalconstructie is zo goed als klaar. Tijd voor de lunch!
13.00
Na de lunch is het tijd om de betonelementen te plaatsen. Je verdeelt weer de taken en geeft de leerling die mee extra aanwijzingen. Zo kan hij het over een tijdje zelf! Zelf spring je op de machine om de elementen te plaatsen.
14.30
Je ziet dat een collega wat verveelt raakt tijdens het plaatsen van de elementen, dus geef jij hem de opdracht om een trap te plaatsen in een aangrenzende hal. Uiteraard geef je hem wat aanwijzingen mee. Daarna controleer je of de betonelementen juist geplaatst zijn.
15.30
De dag vliegt voorbij! Met elkaar ruimen jullie op en starten jullie de bus. Op naar huis!

Tijd voor een bakkie

Een combinatie van leidinggeven aan montagemedewerkers en zelf met je voeten in de klei (of lees; staalconstructies) staan, dat is de functie van meewerkend voorman bij Ploeg Montage. Ben jij een handige en daadkrachtige voorman? Laat het ons weten, dan maken we graag kennis. Stuur ons je sollicitatie toe via het onderstaande formulier of stuur een WhatsApp bericht. Wie weet werk jij binnenkort mee aan één van onze toffe projecten.

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Dennis van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Dennis een WhatsApp op 06 30 39 58 53 of mail naar info@ploeg-montage.nl.