Ben jij een montagemedewerker zonder hoogtevrees met een goed gevoel voor humor?

 • Kootwijkerbroek
 • Zzp'ers ook welkom!
 • Fulltime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

 • Een salaris tussen de € 2500,- en € 3500,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO Metaal en op basis van jouw werkervaring
 • Reiskostenvergoeding, pensioensregeling en een kerstbonus
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
 • Een uitdagende werkweek van 40 uur per week waarin de reistijd naar klant wordt doorbetaald
 • Stil staan is geen optie, van ons krijg je ruime ontwikkelingsmogelijkheden zoals een lascursus of speciaal rijbewijs
 • Gezellig met elkaar BBQ’en, karten, kleiduifschieten en zelfs een weekend skiën!

Ons verlanglijstje

 • Het is mooi meegenomen als jij een technische opleiding hebt afgerond
 • Jij bent niet bang voor hoogtes en regen
 • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie zien we graag terug op jouw CV

Enthousiast, veelzijdig en snel, dat zijn wij: Ploeg Montage! We zijn gevestigd in Kootwijkerbroek en zijn gespecialiseerd in staalconstructies, betonelementen, trappen, hekwerken en demontage van staalconstructies. Dag in dag uit verzorgen wij met behulp van kwalitatief materiaal en flexibiliteit bijzondere projecten met name in Midden-Nederland. Ofwel wij maken machtig mooie staalconstructies, op maat!

Deze toffe projecten realiseren we met een kleine en hechte groep van ongeveer 20 gemotiveerde collega’s. Naast hard werken zijn er volop mogelijkheden om door te groeien, afhankelijk van jouw ambities. Alles wat jij nodig hebt om je werk goed te doen, is aanwezig en anders fixen we het. Het is altijd gezellig en we ouwehoeren wat af. Zo drinken we samen een biertje, vieren we een verjaardag en gaan we een weekend skiën!

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

05.45
Je parkeert je fiets en loopt de loods in! Een nieuwe werkweek is van start gegaan. Jij luidt de week goed in met een lekkere bak koffie. Uiteraard vul je ook jouw thermoskan, dan heb jij een voorraad koffie voor de dag.
06.00
Samen met je collega’s springen jullie in de bus, op naar Schiphol. Lekker dat jullie zo vroeg starten, want files daar hebben jullie op dit uur nog weinig last van.
07.30
Gelukkig kennen jullie de weg en zonder problemen komen jullie aan op de bouwplaats. De klus betreft een nieuwe distributiehal. Het project duurt al een aantal weken en het einde is in zicht!
08.00
Met een kop koffie in de hand neem je samen met de voorman en een aantal collega’s de planning voor de dag door. Aan jou de taak om samen met een collega de staalconstructie verder af te maken. De hoogte in dus!
10.00
Tijd voor een korte pauze. Je staat weer met beide benen op vaste grond. Lekker, een bak koffie gaat er wel in. In de verte zie je al wat vrachten aankomen met betonelementen voor de vloer van de hal. Die komen als geroepen!
10.30
Eerst moet de staalconstructie af, dus jij klimt de kraan weer in en gaat aan de slag met het monteren van de losse staalelementen. Als jullie een beetje doorwerken, is de staalconstructie voor de lunch af!
12.30
Ja hoor! Dat is gelukt, de staalconstructie is zo goed als klaar. Uiteraard moeten er nog wat dingen worden afgewerkt, maar dat zijn zorgen voor later. Eerst in het zonnetje gezellig met elkaar lunchen.
13.00
Weer aan de slag, te beginnen met het leggen van betonelementen. Gelukkig hoeft dit niet met de hand en hebben jullie mooie machines om de elementen op zijn goede plek te zetten. Na de vloer maken jullie ook een begin met het zetten van de betonwanden.
14.30
De voorman heeft je gevraagd om te helpen bij het afmonteren van de trap en het leggen van een luifel, in een halletje aangrenzend aan de nieuwe hal. Dat laat je je geen twee keer zeggen. Gewapend met het beste gereedschap en de juiste materialen, ga je op pad.
15.30
De dag vliegt voorbij! Voor je het weet zit je alweer in de bus terug naar de zaak. Wat een tof project zeg! Van een lege vlakte naar een volwaardige distributiehal. Jullie zijn goed op weg!

Tijd voor een bakkie

Durf jij te werken op hoogte, met zware elementen en mooie machines? Wil je dat doen in een kleine en laagdrempelige organisatie met een hecht team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We leren je graag beter kennen in een kennismakingsgesprek. Stuur je sollicitatie naar ons door. Heb je eerst nog wat vragen? Schroom niet om ons eens te bellen. We vertellen je uiteraard graag meer!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Dennis van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Dennis een WhatsApp op 06 30 39 58 53 of mail naar info@ploeg-montage.nl.